2 طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه رستورانی در خانه
به گزارش مجله نازلارا، در روزهای شیوع کرونا بازار درست کردن غذاهای رستورانی در خانه حسابی داغ است. حالا که اغلب رستوران های مشهور تا کم شدن میزان شیوع بیماری کرونا تعطیل هستند یا منوی ثابت همیشگی را ندارند بد نیست خودمان در خانه برای پخت انواع غذاهای رستورانی ایرانی و فرنگی و فست فودی دست به کار شویم. ساندویچ مرغ و قارچ از آن دسته غذای نونی ساده و خوشمزه رستورانی است که برای شام و ناهار حسابی می چسبد و بچه های کوچک تر هم دوستش دارند. 2 طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه رستورانی در خانه را در مجله خبرنگاران بخوانید.
جهت دریافت خدمات پتینه نقاشی ساختمان با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ رستورانی
مواد لازم برای 6 ساندویچ
سینه مرغ خرد شده: 500 گرم
پیاز: 1 عدد بزرگ
قارچ: 100 گرم
فلفل دلمه ای: 1 عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و فلفل قرمز: به مقدار لازم
زعفران دم نموده غلیظ: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
ذرت: ½ لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه (اختیاری)
مواد لازم برای سس ساندویچ
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری سر پر
سس خردل: 1 قاشق غذاخوری سر پر
خیارشور نگینی خرد شده: 4 یا 5 عدد بزرگ
جعفری ساطوری خرد شده: یک لیوان فرانسوی دسته دار
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری باریک برش بزنید. سپس گوشت مرغ را با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زعفران دم نموده و پیازی که خلالی خرد شده مزه دار کنید. گوشت مرغ باید به مدت 2 الی 3 ساعت در این مواد بماند تا حسابی مرینیت و مزه دار گردد.
در این فاصله سس مایونز ساندویچ قارچ و مرغ را آماده کنید. ساندویچ قارچ و مرغ با سس مایونز بسیار محبوب است اما اگر علاقه ای به سس ندارید می توانید آن را حذف کنید و فقط جعفری، خیارشور و در صورت تمایل سس خردل اضافه کنید. در هر صورت برای درست کردن این سس باید تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
یک ماهیتابه را داغ کنید و 2 قاشق غذاخوری روغن و کمی کره در ماهیتابه بریزید. تکه های مرغ مزه دار شده را با همان مواد مرینیت در ماهیتابه بریزید و روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا رنگ مرغ کم کم عوض گردد. وقتی آب مرغ کشیده شد و تکه های مرغ پخته شدند، فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت کنسروی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. قارچ های خرد شده را به صورت جداگانه در کمی کره و فلفل سیاه تفت دهید. نان همبرگر یا نان باگت را باز کنید و با مواد ساندویچ پر کنید، روی مواد قارچ تفت داده شده، جعفری، در صورت تمایل مقداری پیاز خام خرد شده، در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا و در نهایت سسی که آماده نموده بودید را بریزید و نوش جان کنید.
هر کدام از مواد مثل ذرت، جعفری، فلفل دلمه ای و حتی پنیر پیتزا را در اگر در دسترس ندارید حذف کنید. اگر این ساندویچ را به صورت ساندویچ بندری می پسندید مقداری رب گوجه به مرغ های در حال تفت اضافه کنید و طبعا مقدار فلفل قرمز را بیشتر بریزید تا تند و تیز گردد.
در صورتی که ساندویچ قارچ و مرغ را با سیب زمینی می پسندید مقداری سیب زمینی حبه ای خرد شده را به صورت جداگانه سرخ کنید و به مواد میانی ساندویچ همراه با مرغ و قارچ اضافه کنید.
منبع: افق کوروش