خبرنگاران کشف 105 فقره سرقت در فردیس
به گزارش مجله نازلارا، کرج- خبرنگاران- فرمانده انتظامی شهرستان فردیس اعلام کرد در اجرای طرح خیبر چهار، 105 فقره سرقت در فردیس کشف شد.

ﺳﺮﻫﻨﮓ ﺑﯿﮋن ﺟﻨﺘﯽ روز چهارشنبه به خبرنگار خبرنگاران افزود: طرح خیبر چهار با هدف ارﺗﻘﺎی اﻣﻨﯿﺖ اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ و ﭘﺎک ﺳﺎزی ﻧﻘﺎط آﻟﻮده و ﺟﺮم ﺧﯿﺰ حوزه مرکزی شهرستان فردیس، به مرحله اجرا درآمد.
وی ﺑﺎ اﺷﺎره ﺑﻪ دﺳﺘﮕﯿﺮی 9 نفر سارق و کشف 105 فقره سرقت در این طرح افزود: از این تعداد کشف سرقت، 13 مورد مربوط به کشف سرقت منزل، 21 مورد مربوط به کشف خودرو، 38 مورد مربوط به کشف داخل خودرو و قطعات و مابقی موارد دیگر از انواع سرقت بوده است.
سرهنگ جنتی با اشاره به کشف تعداد 22 دستگاه تولید رمز ارز دیجیتال قاچاق در این طرح خاطرنشان کرد: مأموران پیروز شدند 7 کیلو و 181 گرم انواع مواد مخدر کشف و 53 نفر را در این رابطه دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی شهرستان فردیس گفت: در ادامه این طرح برای 38 واحد صنفی اخطاریه پلمپ صادر و 28 واحد صنفی نیز به دلیل رعایت نکردن قوانین و مقررات پلمپ شد.
جنتی ﺑﺎ ﻫﺸﺪار ﺑﻪ ﻣﺨﻼن اﻣﻨﯿﺖ و برهم زنندگان نظم عمومی، ﺧﺎﻃﺮ ﻧﺸﺎن ﮐﺮد: اﺟﺮای ﻃﺮح ﻫﺎی ﭘﺎﮐﺴﺎزی در ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن با قدرت اداﻣﻪ ﺧﻮاﻫﺪ داشت.
شهرستان فردیس با 600 هزار نفر جمعیت در جنوب کلانشهرکرج مرکز استان البرز واقع شده است.
منبع: ایرنا