افزایش روند جوجه ریزی در کرمانشاه
به گزارش مجله نازلارا، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : با تامین نقدینگی و حمایت های بعمل آمده روند جوجه ریزی افزایشی است.
سیروس نوروزی معاون بهبود فراوریات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه روند جوجه ریزی از ابتدای سال تا سرانجام مهر 14 میلیون و 625 هزار و 787 قطعه بود گفت : این مقدار نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 17 درصد کاهش داشته است.
وی علت کاهش مقطعی جوجه ریزی را گرمای هوا بیان کرد و گفت: موضوع تامین نهاد ه ها در سطح ملی تصمیم گیری می گردد، اما با برنامه ریزی هایی که برای افزایش سطح ذخایر در استان کرمانشاه شده کوشش می گردد تا در مواقع ضروری از آن استفاده کرد.
معاون بهبود فراوریات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه استان کرمانشاه 10 درصد بیش از احتیاج استان مرغ فراوری می نماید گفت: مازاد این فراوریات به استان های دیگر کشور ارسال می گردد.
576 واحد مرغداری فعال در استان کرمانشاه وجود دارد که از این واحد ها در هر دوره 70 هزار تن گوشت سفید فراوری می گردد .
خبرنگاران کرمانشاه کرمانشاه
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان