10 راه برای کاهش مصرف نمک

به گزارش مجله نازلارا، با وجود این که برای عملکرد درست بدن به مقداری سدیم نیاز داریم، نیازی به افزودن نمک به وعده های غذایی نیست!

10 راه برای کاهش مصرف نمک

واقعیت این است که بیشتر ما نمک بیش از حد می خوریم. برای عملکرد درست بدن به مقداری سدیم نیاز داریم، اما می توانیم تمام آنچه را که نیاز داریم از غذا های کامل (مثلاً غذا های دریایی، نان و شیر) تامین کنیم. نیازی به افزودن نمک از نوع صورتی فانتزی یا ... به وعده های غذایی نیست.

1) گیاهان و ادویه جات تازه را جایگزین نمک کنید.

2) چاشنی های خریداری شده در فروشگاه را به جای فلفل قرمز و سیر کنار بگذارید.

3) سس های خود را در خانه از ابتدا درست کنید.

4) آب موجود در سوپ ها و خورشت ها را عوض کنید.

5) گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و بیکن را با گوشت تازه جایگزین کنید.

6) میوه های تازه یا ماست را به جای چیپس و چوب شور انتخاب کنید.

7) در صورت امکان، از نمک استفاده نکنید.

8) در آشپزخانه خلاق باشید و غذا های مورد علاقه خود را در خانه درست کنید.

9) کنسرو لوبیا را آبکش کرده و زیر آب بشویید تا مقداری از نمک آن شسته شود.

10) در کنار غذای خود از میوه های مرکبات (لیمو، لیموترش، پرتقال) استفاده کنید تا طعم متفاوتی روی پروتئین ها داشته باشید.

منبع: خبرنگاران

منبع: فرارو
انتشار: 27 دی 1400 بروزرسانی: 27 دی 1400 گردآورنده: nazlara.ir شناسه مطلب: 1364

به "10 راه برای کاهش مصرف نمک" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "10 راه برای کاهش مصرف نمک"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید