سالاد کالباس با طعمی بی نظیر
به گزارش مجله نازلارا، در گزارش زیر طرز تهیه یک سالاد خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ، سالاد کالباس را می توان در کنار انواع غذا ها استفاده کرد. حتی از این سالاد می توان به عنوان یک غذای خوشمزه نیز استفاده کرد. کالباس خود به تنهایی دارای طعم عالی و خوشمزه ای است اگر شما از آن برای تهیه یک سالاد نیز استفاده کنید به طور حتم طعم بی نظیری خواهد داشت.
شما می توانید از کالباس برای انواع سالاد های ماکارونی، قارچ و… نیز استفاده کنید .
سیب زمینی آب پز شده: 350 گرم
خیارشور نگینی شده: 250 گرم
فلفل سبز نگینی شده: 1 عدد
نخود سبز: 1 پیمانه
کنسرو ذرت به دلخواه: 1 پیمانه
سبزیجات معطر: شوید / مرزه / نعناع: 3 قاشق غذا خوری
هویج پخته شده: 0.25 پیمانه
سس مایونز: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آبلیمو: به مقدار لازم
کالباس نگینی شده: 200 گرم
برای تهیه این سالاد ابتدا باید سالاد (مواد اولیه) آن را درست کنید.
برای سالاد سبزیجات معطر، نمک، فلفل و ماست چکیده را باهم مخلوط کنید
سپس مواد نگینی شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند.
در آخر در ظرف مخصوص بریزید و با کالباس و گوجه آن را تزئین کنید.
منبع: غذالند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان