طرز تهیه بروسکتای سبزیجات یا بروشتا: پیش غذای ایتالیایی
به گزارش مجله نازلارا، امروز به سراغ طرز تهیه بروسکتای سبزیجات رفته ایم که یک پیش غذای ایتالیایی است. آشپزی ایتالیایی اعم از پیش غذای ایتالیایی، سالادها و وعده غذای اصلی ایتالیایی در سراسر جهان از محبوبیت فراوانی برخوردار است. سادگی طبخ و ترکیباتی که در کنار هم مزه فوق العاده ای به غذا می دهند از مهم ترین عواملی هستند که باعث محبوبیت غذاهای ایتالیایی در جهان؛ از جمله ایران، شده است.
یکی از معروف ترین پیش غذاهای ایتالیایی، بروشتا یا همان بروسکتا نام دارد. بروسکتا را می توان نوعی نان تست ایتالیایی نامید که عطر سیر و روغن زیتون در آن به وفور حس می شود.
بروشتا اولین بار در قرن پانزدهم میلادی در نواحی مرکزی ایتالیای کنونی ابداع شد. از آن زمان تا کنون این غذا به پایه ثابت منوی بیشتر رستوران های این کشور تبدیل شده است. بروسکتا را می توانید هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان فینگر فود سرو کنید.
بروسکتا را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. بسیاری از افراد علاقه ای به طعم سیر ندارند. همین امر باعث شده تا ما به سراغ دستور تهیه بروسکتای سبزیجات بدون استفاده از شیر برویم. در صورت تمایل می توانید به اندازه دلخواه کمی حبه های سیر خردشده را هم به مواد اولیه بروسکتا اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه بروسکتای سبزیجات
- روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
- ادویه سبزیجات به اندازه لازم
- بادمجان (تقسیم شده به تکه های مکعبی) یک فنجان
- کدو سبز (تقسیم شده به تکه های مکعبی) یک فنجان
- کدو حلوایی (تقسیم شده به تکه های مکعبی) یک فنجان
- گوجه فرنگی (تقسیم شده به تکه های مکعبی) یک فنجان
- فلفل دلمه ای (تقسیم شده به تکه های مکعبی) دو فنجان
- پنیر تازه موزارلا کاله خرید آنلاین به اندازه لازم
- کره پاستوریزه دویچه مارکن کاله خرید آنلاین به اندازه لازم
- نان تست یا باگت فرانسوی به تعداد کافی
طرز تهیه بروسکتای ایتالیایی
مرحله اول
قدم اول برای تهیه بروسکتای سبزیجات، روشن کردن فر و تنظیم دمای ان روی 220 درجه سانتی گراد است. در ادامه تا زمانی که فر گرم می شود، بادمجان، کدو سبز، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای را در ظرفی بزرگی بریزید و روی آن روغن زیتون و ادویه ایتالیایی معروف به ادویه سبزیجات بریزید.
مرحله دوم
مواد را تا حدی به هم بزنید که سبزیجات به طور کامل با ادویه و روغن ترکیب شوند.
مرحله سوم
سینی مخصوص فر را با اسپری روغن به خوبی چرب کنید. سبزیجات را بر روی سینی پخش کنید. پنیر موزارلای کاله را به اندازه لازم بر روی سبزیجات بریزید.
مرحله چهارم
سینی را در فر قرار داده و به مدت 30 الی 40 دقیقه آن را بپزید. این کار را می بایست تا زمانی که سبزیجات به طور کامل نرم شوند ادامه دهید. پس از برشته شدن سبزیجات و آب شدن پنیر موزارلا، سینی را از فر خارج کنید.
مرحله پنجم
نان باگت فرانسوی را از عرض به تکه های مساوی در میزان میانه تقسیم کنید. پس از برش دادن نان بر روی هر برش، اندازهی کره روی آن ها بمالید. به مدت 10 الی 12 دقیقه تکه های نان را درون فر با دمای 200 درجه سانتی گراد بپزید. این کار را تا هنگامی که تکه های نان به طور کامل برشته شوند ادامه دهید.
مرحله ششم
مخلفات بروسکتا را بر روی نان باگت ترد شده ریخته و از پیش غذای ایتالیایی خود لذت ببرید.
نکات طرز تهیه بروسکتا
- بروسکتا به روش های گوناگونی سرو می شود. اگر علاقه مند به پنیر هستید می توانید آن را به شکل بروسکتا پنیری مصرف کنید. از دیگر روش های تهیه بروسکتا می توان به بروسکتای قارچ و موزارلا و بروسکتای مرغ و پستو اشاره کرد. مخلفات بروسکتا به ذائقه خودتان بستگی دارد. کافیست یک بار یکی از طعم های این پیش غذای ایتالیایی ساده را تهیه ببینید تا با طرز تهیه کلی آن آشنایی پیدا کنید.
- از پنیر موزارلا می توان در تهیه نان بروشتا نیز استفاده کرد. برای این کار پس از داغ شدن فر، پنیر موزارلا را بر روی نان باگت تکه شده یا نان تست خود ریخته و سپس تکه های نان را درون فر قرار دهید.